Profil Perusahaan

"Prekara-prekara sing apik ing bisnis ora nate ditindakake dening wong liya ,
Lagi ditindakake dening tim wong."
Profil

Babagan metro

Metro Group Minangka salah sawijining produsen jubin lantai sing paling gedhe (vitrified / jubin keramik) ing India. Nduwe kapasitas agregat taunan kira-kira kira-kira. 14 mn. SQ. Meter, mbagekke ing papat tanduran, Metropole Tiles Pvt. Ltd., Metrocity Tiles Pvt. Ltd., Metroworld Tiles Pvt. Ltd. & Metro Ceramics in Morbi (Gujarat). Kabeh unit manufaktur ing Metro Group Dilengkapi teknologi modern sing nglereni bebarengan karo fasilitas otomatis, nggawe tandha minangka salah sawijining klompok paling apik ing industri keramik.

Ing pandhuan illustrasi saka Pak Shekhar Patel, Ketua Direktur & Ngatur, MetroGroup, Sing nyetel moto sing jelas: 'Kanggo ngeset pathokan keunggulan ing pasar global', kita wiwit luwih kuwat kanthi kerja keras, inovasi lan patronase saka pelanggan sing ngerti.

who we are
profile

Jubin lantai jubin berkembang sajrone wektu, lan supaya kita tetep owah-owahan kaya ngono. Produk kita nggawe spasi lan desain sing bisa diteges sing bisa negesake maneh lan rasa elegan sing ora ana sing nomer loro. KOLEKSI KAMPUNG KAMI ora mung cocog karo kabutuhan pelanggan, nanging uga kanthi yakin babagan kualitas sing unggul. Dina iki, sing kudu ditindakake kanthi gaya lan estetika sing luwih anyarMetro Group Kanggo ngilangi desain paling anyar sing trendin pasar konsumen. Dinamika kaya ngono wis nggawe merek dikenal tandha tandha kualitas, layanan lan inovasi, ora mung ing India, nanging uga ing luar negeri!.

Kepiye cara kerja

why us

01

Karep

Aspire kanggo ndandani jagad kanthi ngembangake produk keramik inovatif, kepuasan pelanggan lan marem kabeh paksi rame.
02

Sesanti

Kanggo ngeset pathokan keunggulan ing pasar global.
03

Desain

Sampeyan bakal nemokake saben desain sing unik lan apik banget.
04

Kreatifitas

Apa anyar dina iki bakal metu saka fashion sesuk.