Profil Perusahaan

"Hal hébat dina bisnis henteu pernah dilakukeun ku hiji jalma ,
Aranjeunna dilakukeun ku tim jalma."
Profil

Kira-kira metro

Metro Group Mangrupikeun salah sahiji produsén panggedéna di lantai (vitried / ublifed kerangka) di India. Éta ngagaduhan kapasitas agrégat taunan. 14 Mn. Sq. Meter, disebarkeun di sapanjang opat tutuwuhan, Metropole Tiles Pvt. Ltd., Metrocity Tiles Pvt. Ltd., Metroworld Tiles Pvt. Ltd. & Metro Ceramics in Morbi (Gujarat). Sadaya unit manufaktur tina Metro Group Dilengkepan téknologi modern motegor sareng fasilitas otomatis, nyieun tanda-tanda sapertos salah sahiji kelompok anu pangsaéna dina industri keramik.

Di handapeun petunjuk panyariran Mr. Pak Seekhar, Pupuhu & Ngatur Diréktur, MetroGroup, Anu nyetél kristal ngahapus moto: 'pikeun nyetél tétkarkage di pasar global', urang parantos tumbuh langkung kuat.

who we are
profile

Desain lantai Tél pikeun ngejat dina waktos, sareng janten urang tetep laju sapertos parobihan sapertos kitu. Produk kami nyiptakeun rohangan stylized sareng desain anu ngirangan kalangkang sareng rasa guruan anu kadua henteu aya. Koleksi Tiles kami henteu ngan ukur cocog sareng sarat palanggan, tapi ogé sumping sareng jaminan kualitas unggul. Dinten ieu, ngembang peryogi gaya anu langkung énggal sareng éstétika parantos nyababkeunMetro Group Pikeun nambihan desain pangpayunna anu trenin pasar pasar. Dinamika sapertos parantos nyayogikeun merek anu dipikanyaho ku tanda kualitas, jasa sareng inovasi, henteu ngan ukur di india, tapi di luar negeri, tapi luar negeri ogé!.

Kumaha urang damel

why us

01

Misi

Cita-cita ka dunya ku ngembangkeun produk keramik inovatif, kapuasan customer sareng nyugemakeun sadaya pamangku kapentingan.
02

Visi

Pikeun nyetél bangku kaunggulan di pasar global.
03

Desain

Anjeun bakal mendakan masing-masing desain unik sareng pikaresepeun.
04

Penting

Naon anu anyar ayeuna bakal kaluar tina busana énjing.