Производители на порцеланови стенни и подови плочки

Other Pages

Design is a Visual Art.

Базиран в Морби, Гуджарат, група от метро пвт. ООД е водещият производител на порцеланови стенни и подови плочки в Индия и водещ световен доставчик. Придобили сме и си спечелихме репутация за себе си с гамата порцеланови стенни и подови плочки за нашето качество и иновации. Разпространени в най-сложните и добре улеснени производствени предприятия в цял Morbi - център на керамичната промишленост в Индия, ние сме водещите иноватори и производители сред производителите на порцеланови плочки. С присъединяването на продуктите, тествани за неговото качество за вътрешна ISO сертификация, което ни създава водещ доставчик на порцеланови плочки или международния сертификат CE, ние се радваме на доверие през всички години на нашето съществуване. И именно поради нашето твърдо и категорично постоянно качество и върховни продукти успяхме да създадем клиентела в цяла Европа и много други части на света, обхващащи над 4 континента като пазарен лидер в износителите на порцеланови плочки. метро pvt. ООД е пионер в разработването на много технологични постижения, които далеч са много по-напред от нашата конкуренция. Широк обхват от аванси се прилага в най-добрите в класа заводи на организацията, включително иновации за компютъризиран печат и устойчив процес на работа, за да се сведе до минимум въздействието върху околната среда и ангажимент за разработване на по-добри екологични продукти.

     

   

 

Нашите порцеланови стенни и подови плочки

Ние предлагаме широк клъстер от най-подобрените порцеланови плочки за стени и подове и различни предмети в колекция с различни форми, размери, покрития и дизайн. Ние се разтегнахме и непрекъснато добавяхме към нашите постоянно развиващи се сортове, пренасяйки най-сърдечните и изискано планирани продукти, които сме укрепили, за да изпълним изискванията и да укрепим клиентската си база. други минерали. Нашите порцеланови плочки са изработени от най-фина естествена глина, която първо се обработва при много високи температури с други най-фини минерали. Отличителните характеристики като много ниско задържане на влага, висока плътност и необходимата твърдост за издържане на всички видове приложения са резултат от най-високия ни стандарт на работа и производствен процес.

 

Приложение и предимства нашите порцеланови стенни и подови плочки

Нашият продукт изобразява такава елегантна природа, украсена със знаци за иновации и качество, и с изявена и здрава личност, особено подходяща за жилищни и търговски проекти, където вкусовете на класическата и занаятчийската компетентност влизат в сплотена комбинация със съвременен дизайн. Приложението и предимствата на нашите порцеланови стенни и подови плочки надхвърлят конкуренцията в индустрията и по този начин спечелихме доверието на нашата обширна клиентела по целия свят.

- цялата влага от глината се отстранява в резултат на продължителното й третиране при високи температури, придавайки й по-твърдо и плътно качество. В резултат на това порцелановите плочки лесно се намират в баните, кухните и навсякъде другаде, където се очаква вода, и поради ниската си степен на абсорбция на вода, която ги прави непроницаеми за вода, нашите подови плочки от порцеланов валенд са осезаем и подходящ избор .
- нашите порцеланови изделия са проектирани да бъдат изключително издръжливи и устойчиви на счупвания, износване и скъсване, а тяхната висока плътност естествено се смесва с грубата употреба с времето.
- външният вид на нашите стени и подови настилки е една от многото възвръщаемости, които човек има за своите инвестиции. Изработен е от висококачествени компоненти и е произведен, за да наподобява по-луксозен продукт. Нашето решение за плочки е по-привлекателно визуално от повечето керамични плочки и ще превърне вашето пространство в нещо, което с удоволствие бихте притежавали. Подовите настилки се предлагат в множество стилове, които са зашеметяващи.
- изработени от най-добрите естествени съставки, нашите стенни и подови плочки се предлагат в разнообразен естествен вид, като естествени камъни и нашите порцеланови дървени плочки с ефект са особено търсени за естетическия и висококачествен завършек и външен вид. Всяко пространство ще се възползва топлината, изтънчеността и стила, които плочките с дървесен ефект осигуряват. Този класически външен вид осигурява същата изключителна трайност и качество като плочките, като същевременно улавя духа на истинското дърво.
- нашите порцеланови плочки не просто изглеждат страхотно, те са здрави и са лесни за поддръжка. Те не изискват специално запечатване, за да предпазват водата, както правят някои други плочки. Порцелановите плочки за стени и подове са лесни за почистване и водата се избърсва веднага, без да причинява истински щети. Ето защо порцелановите плочки за стена и под се използват много в кухни, бани, където влагата е често срещана.

Многофункционалността на нашите порцеланови стени и подови настилки, както и техните ненадминати възможности за дизайн, ги правят популярен избор сред интериорните дизайнери и любителите на стила и лукса. Поради нашата вътрешна технология за цифров печат и неуморните усилия на нашия екип за проектиране и разработване на продукти, не е невъзможно да се създаде дизайн и покритие върху тези плочки. Те са естетически приятни и дълготрайни, като блясъкът и блясъкът на плочките остават през целия живот на повърхността.

Language:- arabicmalayukrainiankurdishkyrgyzbulgariankhmerkinyarwanda