Koleksi Jubin Dinding Dan Lantai | Group Of Metro

Koleksi Jubin Dinding Dan Lantai

Berpusat di Morbi, Gujarat, Group Of Metro Pvt. Ltd. adalah pengeluar jubin dinding dan lantai teratas di India dan Pembekal Global terkemuka. Kami telah  memperoleh reputasi untuk diri sendiri dengan kualiti dan inovasi jubin dinding dan lantai kami. Tersebar di kilang pembuatan yang paling terperinci dan mudah difasilitasi di seluruh Morbi - Hub industri seramik di India, kami adalah inovator dan pengeluar utama di antara Pengilang Jubin dinding dan lantai.

Dengan gabungan produk yang diuji kualitinya untuk pensijilan ISO domestik, menjadikan kami Pembekal jubin dinding dan lantai teratas atau pensijilan CE Piawaian Antarabangsa, kita telah menikmati kedudukan yang dipercayai selama bertahun-tahun kewujudan kita. Oleh kerana kualiti dan produk unggul yang konsisten dan tegas, kami dapat mewujudkan pelanggan di seluruh Eropah, dan banyak bahagian lain di dunia yang merangkumi lebih dari 4 benua sebagai peneraju pasaran Pengeksport Ubin dinding dan lantai. 

Group Of Metro Pvt. Ltd adalah pelopor dalam mengembangkan banyak kemajuan teknologi yang jauh maju dalam persaingan. Skop kemajuan yang luas dilaksanakan pada organisasi terbaik di kilang kelas termasuk inovasi percetakan berkomputer dan proses operasi yang mampan untuk meminimumkan kesan terhadap persekitaran dan komitmen untuk mengembangkan produk mesra alam yang lebih baik.

Koleksi Jubin Dinding Dan Lantai Kami

 

     

   

 

Kami menawarkan sekumpulan jubin dinding dan lantai yang paling disempurnakan dan pelbagai item dalam koleksi pelbagai bentuk, saiz, kemasan dan reka bentuk. Kami telah memperluas dan terus menambah varietas kami yang terus berkembang yang menyampaikan produk terancang dan terancang yang telah kami kukuhkan untuk memenuhi syarat dan memperkukuhkan asas pelanggan kami. Tanah liat semula jadi adalah elemen utama struktur jubin dinding dan lantai, yang dicampur dengan mineral lain. Jubin dinding dan lantai kami terbuat dari tanah liat semula jadi terbaik yang pertama kali dirawat pada suhu yang sangat tinggi dengan mineral terbaik yang lain. Ciri yang membezakan seperti pengekalan kelembapan yang sangat rendah, ketumpatan tinggi, dan kekerasan yang diperlukan untuk menahan semua jenis aplikasi adalah hasil operasi dan proses pembuatan standard tertinggi kami.

Aplikasi dan Kelebihan Jubin Dinding Dan Lantai Kami

 

Produk jubin dinding dan lantai kami menggambarkan sifat yang elegan, dihiasi dengan tanda-tanda inovasi dan kualiti, dan dengan keperibadian yang menonjol dan mantap, sangat sesuai untuk projek kediaman dan komersial di mana citarasa keahlian klasik dan artisanal menjadi gabungan yang padu dengan reka bentuk kontemporari. Aplikasi dan kelebihan jubin dinding dan lantai kami melebihi persaingan kami dalam industri, dan dengan itu kami mendapat kepercayaan pelanggan kami yang luas di seluruh dunia.

 

 • Semua kelembapan dari tanah liat dikeluarkan sebagai hasil rawatan jangka panjangnya pada suhu tinggi, memberikannya kualiti yang lebih keras dan padat. Akibatnya, jubin dinding dan lantai mudah memasuki bilik mandi, dapur, dan di mana sahaja tempat yang diharapkan air, dan kerana kadar penyerapan airnya yang rendah, yang menjadikannya tidak tahan terhadap air, jubin dinding dan lantai kami terasa jelas dan sesuai pilihan.
 • jubin dinding dan lantai kami direka untuk tahan lama dan tahan terhadap kerosakan, kehausan, dan koyakan, dan ketumpatan tinggi mereka secara semula jadi menggabungkan penggunaan kasar dengan masa.
 • Tampilan dinding dan lantai jubin kami adalah salah satu daripada banyak pulangan yang dimiliki oleh pelaburan mereka. Ia diperbuat daripada komponen berkualiti tinggi dan dihasilkan untuk menyerupai produk yang lebih mewah. Penyelesaian jubin kami lebih menarik secara visual daripada kebanyakan jubin seramik dan akan mengubah ruang anda menjadi sesuatu yang pasti anda miliki. Lantai terdapat dalam pelbagai gaya, yang menakjubkan.
 • Diperbuat daripada bahan semula jadi terbaik, jubin dinding dan lantai kami mempunyai pelbagai rupa semula jadi, seperti batu semula jadi dan jubin kayu kami sangat memerlukan kemasan dan penampilan yang estetik dan berkualiti tinggi. Setiap ruang akan mendapat keuntungan dari kehangatan, kecanggihan, dan gaya yang disediakan oleh jubin kesan kayu. Tampilan klasik ini memberikan ketahanan dan kualiti yang luar biasa sama dengan jubin sambil menangkap semangat kayu asli.
 • Jubin dinding dan lantai kami tidak hanya kelihatan hebat, ia sukar, dan mudah dijaga. Mereka tidak memerlukan pengedap khas untuk mengelakkan air seperti yang dilakukan oleh beberapa jubin lain. jubin dinding dan lantai mudah dibersihkan dan tisu air dilepaskan tanpa menyebabkan kerosakan yang nyata. Itulah sebabnya dinding dan lantai ubin banyak digunakan di dapur, bilik mandi di mana kelembapan biasa.

Jubin Dinding Dan Lantai Kami Mengikut Jenis

  

 1. jubin seramik untuk dinding dan lantai, jubin seramik lantai, jubin seramik dinding
 2. jubin porselin untuk dinding dan lantai, Jubin Dinding Porselin, Jubin lantai Porselin
 3. jubin mozek lantai kayu, jubin mozek untuk dinding dan lantai, jubin mozek Dinding
 4. Jubin Konkrit untuk dinding dan lantai, Jubin Konkrit lantai, Jubin Konkrit dinding 

Jubin Dinding Dan Lantai Kami Mengikut saiz

 

 1. Jubin Dinding Dan Lantai 800X800
 2. Jubin Dinding Dan Lantai 800X1600
 3. Jubin Dinding Dan Lantai 800X2400
 4. Jubin Dinding Dan Lantai 600X600
 5. Jubin Dinding Dan Lantai 600X1200
 6. Jubin Dinding Dan Lantai 300X600
 7. Jubin Dinding Dan Lantai 200X1400
 8. Jubin Dinding Dan Lantai 200X1000
 9. Jubin Dinding Dan Lantai 150X900

Jubin Dinding Dan Lantai Kami Mengikut Ruang

 

 1. jubin mozek ruang tamu, jubin lantai ruang tamu, jubin dinding ruang tamu
 2. jubin lantai dapur, jubin dinding dapur, jubin dapur terkini
 3. mozek lantai bilik air Jubin , jubin lantai bilik air , jubin dinding bilik air 
 4. Jubin mozek lantai luar rumah, Jubin mozek dinding luar rumah
 5. jubin mozek untuk bilik tidur, jubin bilik tidur, jubin lantai bilik tidur jubin dinding bilik tidur

Jubin Dinding Dan Lantai Kami Mengikut Permukaan

 

 1. mozek corak marble, Jubin Marmer, Jubin Dinding Marmer, Jubin lantai Marmer
 2. jubin dapur moden, jubin moden lantai, jubin moden Dinding
 3. Jubin Berkilat untuk dinding dan lantai, Jubin Berkilat Dinding, Jubin Berkilat lantai
 4. Jubin Matt untuk dinding dan lantai, Jubin Matt lantai, Jubin Matt Dinding
 5. jubin corak kayu untuk dinding dan lantai, jubin lantai kayu, jubin Dinding kayu
 6. jubin berkaca untuk dinding dan lantai, jubin berkaca lantai, jubin berkaca Dinding

Jubin Dinding Dan Lantai Kami Mengikut Warna

 

 1. mozek lantai putih jubin, putih lantai jubin,  putih dinding jubin
 2. Jubin Hitam, Jubin Hitam lantai, Jubin Hitam dinding
 3. Jubin Merah lantai, Jubin Merah dinding
 4. Jubin Hijau lantai, Jubin Hijau dinding
 5. Jubin Kelabu lantai, Jubin Kelabu dinding
 6. Jubin Biru lantai, Jubin Biru dinding

Keseragaman jubin dinding dan lantai kami serta pilihan reka bentuk yang tiada tandingannya, menjadikannya pilihan popular di kalangan Pereka Dalaman dan peminat gaya dan kemewahan. Oleh kerana teknologi percetakan digital dalaman kami dan usaha gigih pasukan reka bentuk dan pengembangan produk kami, tidak ada reka bentuk dan kemasan yang mustahil dibuat pada jubin ini. Secara estetik menyenangkan dan tahan lama, dengan kilauan dan kilauan jubin yang tersisa sepanjang hayat permukaan.

 

Language:-