Pengilang Ubin Dinding Dan Lantai Porselin

Other Pages

Design is a Visual Art.

Berasaskan morbi, gujarat, kumpulan metro pvt. Ltd. Adalah pengeluar ubin porselin dan lantai porselin teratas di india dan pembekal global terkemuka. Kami telah memperoleh dan memperoleh reputasi untuk diri sendiri dengan jubin porselin dan lantai jubin untuk kualiti dan inovasi kami. Tersebar di kilang pembuatan yang paling terperinci dan mudah difahami di seluruh pusat industri seramik di India, kami adalah inovator dan pengeluar utama di antara pengeluar jubin porselin. Dengan gabungan produk yang diuji untuk kualiti untuk pensijilan iso domestik yang menjadikan kami pembekal jubin porselin teratas atau pensijilan CE standard antarabangsa, kami menikmati kedudukan yang dipercayai selama bertahun-tahun kewujudan kami. Oleh kerana kualiti dan produk unggul yang konsisten dan tegas, kami berjaya mewujudkan pelanggan di seluruh Eropah, dan banyak bahagian lain di dunia yang merangkumi lebih dari 4 benua sebagai peneraju pasaran pengeksport jubin porselin. metro pvt. Ltd merupakan pelopor dalam mengembangkan banyak kemajuan teknologi yang jauh maju dalam persaingan. Skop kemajuan yang luas dilaksanakan pada organisasi terbaik di kilang kelas termasuk inovasi percetakan berkomputer dan proses operasi yang mampan untuk meminimumkan kesan terhadap persekitaran dan komitmen untuk mengembangkan produk mesra alam yang lebih baik.

     

   

 

Jubin porselin dinding dan lantai kami

Kami menawarkan sekumpulan dinding porselen dan pelindung yang paling disempurnakan dan barang-barang yang berbeza dalam koleksi pelbagai bentuk, saiz, kemasan dan reka bentuk. Kami telah memperluas dan terus menambah varieti kami yang terus berkembang yang menyampaikan produk terancang dan terancang yang telah kami kukuhkan untuk memenuhi keperluan dan untuk memperkukuhkan asas pelanggan kami. Tanah liat semula jadi adalah elemen utama struktur jubin porselin, yang dicampur dengan mineral lain. Jubin porselin kami terbuat dari tanah liat semula jadi terbaik yang pertama kali dirawat pada suhu yang sangat tinggi dengan mineral terbaik yang lain. Ciri yang membezakan seperti pengekalan kelembapan yang sangat rendah, ketumpatan tinggi, dan kekerasan yang diperlukan untuk menahan semua jenis aplikasi adalah hasil operasi dan proses pembuatan standard tertinggi kami.


Aplikasi & kelebihan jubin lantai dan lantai porselin kami

Produk kami menggambarkan sifat yang elegan, dihiasi dengan tanda-tanda inovasi dan kualiti, dan dengan keperibadian yang menonjol dan mantap, sangat sesuai untuk projek kediaman dan komersial di mana rasa kecekapan klasik dan artisanal bergabung dengan gabungan yang kohesif dengan reka bentuk kontemporari. Aplikasi dan kelebihan jubin porselin dan lantai kami melebihi persaingan kami dalam industri, dan dengan itu kami mendapat kepercayaan pelanggan kami yang luas di seluruh dunia.

- semua kelembapan dari tanah liat dikeluarkan sebagai hasil rawatan jangka panjangnya pada suhu tinggi, memberikannya kualiti yang lebih keras dan padat. Akibatnya, jubin porselin mudah memasuki bilik mandi, dapur, dan di mana sahaja tempat yang diharapkan air, dan kerana kadar penyerapan air yang rendah, yang menjadikannya tidak tahan terhadap air, ubin porselin dan lantai jubin kami adalah pilihan yang tepat dan sesuai .
- porselin kami direka bentuk untuk tahan lama dan tahan terhadap kerosakan, kehausan, dan kerosakan, dan ketumpatan tinggi mereka secara semula jadi menggabungkan penggunaan kasar dengan masa.
- rupa tembok dan apung kami adalah salah satu daripada pulangan yang banyak dimiliki oleh pelaburan mereka. Ia diperbuat daripada komponen berkualiti tinggi dan dihasilkan untuk menyerupai produk yang lebih mewah. Penyelesaian jubin kami lebih menarik secara visual daripada kebanyakan jubin seramik dan akan mengubah ruang anda menjadi sesuatu yang pasti anda miliki. Lantai terdapat dalam pelbagai gaya, yang menakjubkan.
- terbuat dari bahan semula jadi terbaik, jubin dinding dan lantai kami terdapat dalam pelbagai rupa semula jadi, seperti batu semula jadi dan jubin kayu porselin kami sangat memerlukan kemasan dan penampilan yang estetik dan berkualiti tinggi. Sebarang ruang akan mendapat manfaat daripada kehangatan, kecanggihan, dan gaya yang disediakan oleh jubin kesan kayu. Tampilan klasik ini memberikan ketahanan dan kualiti yang luar biasa sama dengan jubin sambil menangkap semangat kayu asli.
- jubin porselin kami tidak hanya kelihatan hebat, ia sukar, dan mudah dijaga. Mereka tidak memerlukan pengedap khas untuk mengelakkan air seperti yang dilakukan oleh jubin lain. Jubin porselin untuk dinding dan lantai mudah dibersihkan dan lap air langsung dari mereka tanpa menyebabkan kerosakan yang nyata. Itulah sebabnya jubin porselin untuk dinding dan lantai banyak digunakan di dapur, bilik mandi di mana kelembapan biasa.

Keserbagunaan dinding porselin dan alat pelekap kami serta pilihan reka bentuk yang tiada tandingannya, menjadikannya pilihan popular di kalangan pereka dalaman dan peminat gaya dan mewah. Oleh kerana teknologi percetakan digital dalaman kami dan usaha gigih pasukan reka bentuk dan pengembangan produk kami, reka bentuk dan kemasan tidak mungkin dibuat pada jubin ini. Secara estetik menyenangkan dan tahan lama, dengan kilauan dan kilauan jubin yang tersisa sepanjang hayat permukaan.

Language:- arabicmalayukrainiankurdishkyrgyzbulgariankhmerkinyarwanda